TIELTSE HOUTHANDEL, UW PARTNER VOOR GEVELBEKLEDING!

Gevelbekleding & tuinhout

Alle houtsoorten voor open en gesloten gevelbekleding zowel inlands als tropisch hardhout.

Gardival producten

+ tuinhuizen

Terrasplanken

Ipé, Padouk, thermowood,Bamboo, Twinson Deceuninck…

Vierkantpalen

Vierkantpalen in drukgeïmpregneerd hout en in hardhout (Padouk, Azobé, Itauba)

Speeltoestellen

gevelbekleding & tuinhout
press to zoom
1/4

Bent u als schrijnwerker, aannemer of particulier op zoek naar het juiste hout voor uw gevelbekleding? Dan heten we u graag welkom in onze houthandel in Tielt. Bij Tieltse Houthandel kunt u terecht voor de mooiste houten gevelbekleding. Met onze jarenlange ervaring bent u als particulier, bedrijf of instelling bij ons aan het juiste adres voor advies, de aankoop en de levering van verschillende soorten gevelbekleding.

houten gevelbekleding

Houten gevelbekleding geeft uw woning zowel bij nieuwbouw als bij renovatie een stijlvol aanzien. Er zijn tal van mogelijkheden. Wij werken voornamelijk met de volgende kwalitatieve houtsoorten: ceder, afromosia, padouk en afzelia.

Bij het kiezen van gevelbekleding is het steeds belangrijk om te kiezen voor duurzaamheid en weerbestendigheid. Al onze houtsoorten zijn dan ook uitermate geschikt voor uw gevel. Wij bieden enkel hout voor uw gevelbekleding dat duurzaam en kwalitatief is. Ceder, afromosia, padouk of afzelia? Iedere houtsoort heeft een andere kleur en uitstraling. U vindt vast de bekleding die bij uw woning past.

Wij bieden u niet enkel de beste houtsoorten aan, maar ook de beste service. Bij Tieltse Houthandell dragen we klantvriendelijkheid immers hoog in het vaandel. Onze diensten gaan dan ook steeds gepaard met kwaliteit en deskundig advies. Wij zijn graag uw leverancier van dienst en leveren we het hout bij u thuis.

Bent u geïnteresseerd in houten gevelbekleding? Contacteer ons dan telefonisch of via ons contactformulier. Wij maken met plezier voor u een gratis offerte op of beantwoorden uw vragen.

Ook heten we u graag welkom in onze zaak op de Deinsesteenweg 8, 8700 Tielt.